marți, 28 august 2018

GLORIA BEREVOEȘTI - AS BĂICULEȘTI 4-3


Au marcat: Al. Bălașa (6 și 67), Ciocoiu (20), Turnescu (69) / Ovidiu Cataramă (73p și 85), Cotun (90+1).
GLORIA: Ghiță - Iordache, A.Dumitru, Plecanciuc, Heroiu -  Matei, Bălașa, Moroe, Băbuș - Turnescu - Ciocoiu. Antrenori: Alin Durdun și Liviu Hapaină. Pe foaie: Hoaghea - Craioveanu, Ov.Constantinescu, Prunoiu, Mălureanu, Dumitrescu și Popa.
AS BĂICULEȘTI: Zlotea - Oprea, Gh.Ionescu, Mateescu, Neguț, Cataramă, Cotun, Bărbulescu, Baciu, C.Mihai, Necșoiu. Antrenor: Cornel Oprea. Pe foaie: Badea - L.Bănică, Baca, Gadoiu și Fl.Călin.
ARBITRI: Dragoș Drăghici - Cristian Cosmescu și Răyvan Brătulescu (toți din Pitești)
OBSERVATOR: Elena Mușetoiu (Câmpulung)

Zona Muscel este tot mai săracă atunci când vine vorba de fotbal. La nivelul Diviziei D, spre exemplu, mai evoluează doar Gloria Berevoești, asta după ce ACS Inter Câmpulung a fost desființată de autoritățile locale, iar CS Rucăr s-a înscris, ca și sezonul trecut, în Campionatul Județean.

Gloria Berevoești a jucat duminică pe teren propriu în prima etapă a noului sezon și a primit vizita nou-promovatei AS Băiculești. A fost un meci cu 7 goluri, unele dintre ele de-a dreptul spectaculoase, care să-i bucure pe cei prezenți în tribune, fie că ne referim la suporterii gazdelor, fie la cei care i-au însoțit pe oaspeți. A fost 2-0 la pauză și 4-0 pentru Gloria Berevoești în minutul 69, astfel că meciul curgea spre o victorie categorică a echipei antrenată de Alin Durdun și Liviu Hapaină. Finalul a fost, însă, unul total neașteptat. Poate și pe fondul schimbărilor și al relaxării echipei gazdă, oaspeții au redus mai întâi din handicap, din lovitură de la 11m, iar în ultimele minute au mai înscris de alte două ori ajungând la un singur gol diferență și cu trei minute la dispoziție pentru a răsturna situația din teren. S-a terminat în cele din urmă 4-3 pentru Gloria Berevoești, la finalul unui joc care a mulțumit ambele tabere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu